Thuis

HongLi Hydraulic Pump Co.,LtD Fabrieksreis

Klantenoverzichten
Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— Keline

Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Elane

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
HongLi Hydraulic Pump Co.,LtD HongLi Hydraulic Pump Co.,LtD HongLi Hydraulic Pump Co.,LtD

 • lopende band

  Als belangrijke exporteur in China, heeft HongLi de capaciteit om een brede keus van OEM & OEM kwaliteitsproducten aan te bieden wanneer het kiezen van de pompdelen van de vervangings hydraulische zuiger, zult u vinden wij uw beste keus toe te schrijven aan onze hoogste kwaliteit guarranteed, met decennia van ervaring over het hydraulische delen produceren zijn, en zuigerpomp die, HongLi verwezenlijkt in het veroorzaken van hydraulische delen in hoogte - kwaliteit en lage kosten remanufacturing wordt de herstelt.

 • OEM / ODM

  BOCIN-Co. van het filtratiemateriaal, Ltd leidt filtratier&d bedrijf en fabrikant, concentreren wij ons bij het verstrekken van filtratieoplossing aan cliënten wereldwijd.

   

 • R & D

  BOCIN heeft een professioneel R&D-team met vele jarenervaring in Hydraulische Pompdelen om van de Pompdelen van het Olietoestel het Graafwerktuig Hydraulisch Systeem van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien.

Contactgegevens
HongLi Hydraulic Pump Co.,LtD

Contactpersoon: Ms. wu

Tel.: +86-13921572860

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)